Echipa scolii de dans Soft StepAsociatia Clubul Sportiv Soft Step a inceput activitatea in 2007 urmand ca in 2010 sa intre sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv.

Toate rezultatele inaltei performante in dans sportiv sunt disponibile pe site-ul Federatiei Romane de Dans Sportiv.

 

Roxana Codreanu si Andrei Duca

Castigatorii Cupei Romaniei la Dans Sportiv pe ambele sectiuni Standard si Latino, cu experienta de peste 20 de ani in dans, antrenori si arbitrii atestati de Federatia Romana de Dans Sportiv.

 

Ana-Maria Duca si Lucian Codreanu

Instructori de dans atestati de Ministerul Educatiei, Tineretului si Sportului, dansatori de performanta afiliati la Federatia Romana de Dans Sportiv.

Andrei Duca

Andrei Duca

Antrenor dans sportiv

Castigator al Cupei Romaniei la Dans Sportiv pe ambele sectiuni Standard si Latino, cu experienta de peste 20 ani in dans, antrenor si arbitru atestat de Federatia Romana de Dans Sportiv.

Roxana Codreanu

Roxana Codreanu

Antrenor dans sportiv

Castigatoare a Cupei Romaniei la Dans Sportiv pe ambele sectiuni Standard si Latino, cu experienta de 20 ani in dans, antrenoare si arbitru atestat de Federatia Romana de Dans Sportiv.

Ana-Maria Duca

Ana-Maria Duca

Instructor dans

Instructor de dans atestat de Ministerul Educatiei, Tineretului si Sportului, dansatoare de performanta afiliata la Federatia Romana de Dans Sportiv.

Lucian Codreanu

Lucian Codreanu

Instructor dans

Instructor de dans atestat de Ministerul Educatiei, Tineretului si Sportului, dansator de performanta afiliat la Federatia Romana de Dans Sportiv.

Oana Rotariu

Oana Rotariu

Instructor dans

Absolventa a Scolii Nationale de Arte, sectiunea Coregrafie, dansatoare de dans sportiv. Instructor de dans atestat de Ministerul Culturii si Invatamantului.

Catalin Ciontescu

Catalin Ciontescu

Instructor Dans

Instructor de Salsa, Bachata, Kizomba.

Laura Victoria Ghiță

Laura Victoria Ghiță

Instructor dans

Profesor de Educatie Fizica si Sport, Instructor aerobic-fitness, Instructor de dans sportiv si aerobic